Silane Guard – tečnog stakla, komentari i cijena, komentari, kako to radi? kupi sada,

[Ukupno:    Prosjek: /5]

Silan Guard U> je alat za poliranje automobile, pružajući kvalitetnu zaštitu tijela i povećava izdržljivost gornji sloj boje. Proizvod je proizveden od strane poznate kompanije iz Japana Willson, je svjetski lider među proizvođačima proizvoda za njegu automobila. Metal se tretira sa ovim sastavom stekne naočit izgled, njegova boja ponovo postaje svijetao i zasićenih.

Opis Silan Guard

Silan oporavka – priprema za farbanje isključivo površne dijelova tijela. To je u svakom slučaju ne može primijeniti na plastiku i gumu, branik, elementi stakla i svjetla. Liquid staklo trajno štiti vanjski oblik tijela površinske transporta od narušavanja integriteta originalne završne obrade -. Čips, ogrebotina i drugih mehaničkih oštećenja

Posjeduje vodoodbojna svojstva. Zbog toga, sjajne površine stroja za dugo vremena, ostaje čista, čak i kada je prozor je jak pljusak. Tečnost štiti organizam boje sa fading uzrokovane izloženosti sunca zrake i smanjuje rizik od izlaganja na agresivne kemijske supstance sadržane u automobilskoj deterdžentima.

Princip rada Silan Guard

Sredstva za poliranje automobila iz Willson “grabi” nakon nekoliko minuta nakon nanošenja. Se formira na metalnom tankog filma, ažuriranje svojim izgledom, daje sjaj.

ppe bright coe up1 1 Silane Guard  tečnog stakla, komentari i cijena, komentari, kako to radi? kupi sada, Film za duži vremenski period štiti organizam od transporta od vlage i ultraljubičastog svjetla. Ako je potrebno, možete dodatno primijeniti 2-3 sloja tečnosti.

TOP 7 osobine tečnog stakla Silan Guard

 • Brza fiksacija. Dopuštajući da ga stavim u nekoliko slojeva, bez dugog čekanja sušenja svakog od njih.
 • Atraktivan izgled. Boja boja postaje zasićen, postoji sjaj da i dalje postoji za godinu dana.
 • Bez štete po zdravlje. Sastav Silan straže ne sadrži nikakve štetne supstance vlasnika automobila koji vam omogućuje da sami prijave.
 • Vodoodbijajući efekt. Smanjuje potrebu da posjeti pranje automobila automobila dugo je čist.
 • Visoka zaštita! Trajno i pouzdano štiti od vlage, mehaničkih oštećenja i suncu.
 • Dovoljno je da se poljski kola 1 put godišnje. Jedinstvenost kompozicije u odsustvu potrebe prečesto na poljski auto -. Jedan ili dva puta godišnje bi biti dovoljno
 • To ne zahtijeva dodatne čvora. Komplet tečnost staklo sadrži kompletan set uređaja za tretman površine tijela.
READ  Insulium - dijabetes, mišljenja, cijena, gdje kupiti, sastojaka, kako to funkcionira?

Osim toga, razlikuje pristupačnoj cijeni.

Osnovna proizvoda i opreme Silan Guard

Sredstvo za vozila sastoji se od silikona, voska i poliranje komponenti. Paket sadrži bočicu s tekućim, a spužva za njegovu primjenu na površini metalno kućište (aplikator), rukavice od vinila, posebna salvetu.

Pravila primene i kontraindikacije Silan Guard

Za maksimalan učinak, neophodno je da se u skladu sa preporukama proizvođača napisano u uputstvu za upotrebu.

 1. Prije nanošenja tečnog stakla tretiranih područja treba temeljito očistiti i ostavite da se osuši ili suho transporta.
 2. Ako ste otkriti znakove rđe, što im je potrebno ići.
 3. Poželjno je da upravlja vozilom u dobro ventiliranim sobu.
 4. Tokom tretmana tijelo mora osigurati da lijek je za poliranje ne utiču na koži, sluzokoži, oči, usta.
 5. Unaprijed se preporučuje da nose zaštitne rukavice.
 6. Prije nanošenja nokte metalnom bazom je pažljivo obrađena sa posebnim odmašćivanje.
 7. Rad proizvedeni pomoću aplikatora, a zatim uz pomoć posebnih salveta ravnomjerno distribuira rješenje preko površine tijela.
 8. Nakon sušenja prvog sloja, proizvođač preporučuje 1-2 puta ponoviti postupak.

Ako tečnost čašu plastike, branik, staklo, svjetla, gume i hromirani elementi trebate brzo ukloniti vlažnom krpom. Nakon završetka rada automobila potrebna za odlazak u dan. Kako kaže proizvođač, ova krema je u stanju držati do 1 godine.

Gdje kupiti tečnog stakla?

Kupi Silan Willson Guard možete na službenoj web stranici, će biti profitabilan po ceni na margine ne manje od 100%.

PROMOCIJA! Na sajtu proizvođača da je jeftinije kupiti 2 paketa, onda će Silan dobiti Guard za 990 …. Ako želite kupiti samo jedan paket, morat ćete platiti puni iznos – 1980 …. Tako da je bolje da se naručiti samo jedan paket s prijateljima ili rođacima u broju 2 komada.

READ  Pure Kick - mišljenja, cijena, komentari, zvaničnom sajtu

Liquid Silan Willson staklo Guard

ppe keybord brekft crey1 Silane Guard  tečnog stakla, komentari i cijena, komentari, kako to radi? kupi sada, Dostava poštom svim Svjetske

Komentari kupaca Silan Guard

Vrlo važno za mene kao stanje motora i šasije automobila i svojim izgledom. Ranije, morali ste mnogo novca potrošiti posjetiti servisni centar za poliranje. Nakon što je čuo od prijatelja o Silan garde i pokušao ga, bio je šokiran efekat. Auto je bio kao nov. Zadovoljan s lakoćom primjene kompozicije, sa kojom ja mogu nositi sami. Vera, 31 hogesmeade u izgledu tijela postaju vidljive u tom procesu. Boja postaje zasićen, došlo je do sjaja. Liquid staklo je nadmašilo sva očekivanja!

About Safeta Sehovic 202 Articles
Mnogo se stvari mogu reći o Safeti Sehoviću, ali dvije osobine koje većina ljudi najviše uživa je to što je verno i pažljivo. Naravno da je i častan, idealističan i podeljen, ali u manjim dozama i često su pokvareni navikama provokativno. Međutim, njena vernost je ono što je najpopularniji. Prijatelji često računaju na njihovu i njenu lojalnost kad god im treba pomoć. Naravno niko nije savršen i Safeta ima i mnogo manje povoljnih karakteristika. Njena osvetoljubivost i izdajstvo izazivaju mnogo žalbi čak i najbolje vrijeme. Na sreću, njena pažljiva priroda pomaže u prevenciji većine ovih žalbi. """"Many things can be said of Safeta Sehovic, but the two traits most people enjoy the most are that sshe's faithful and considerate. Of course sshe's also honorable, idealistic and sharing, but in smaller doses and they're often spoiled by habits of being provocative as well. Her faithfulness though, ther is what sshe's most popular for. Friends frequently count on ther and her loyalty whenever they need help. Nobody's perfect of course and Safeta has plenty of less favorable characteristics too. Her vindictive nature and treachery cause plenty of grievances even at the best of times. Fortunately her considerate nature helps prevent most of these grievances.