Electricity Saving Box – cijena, gdje kupiti, originalni

[Ukupno:    Prosjek: /5]

Ne tako davno na domaćem tržištu postoji čudesan ušteda energije uređaja električnom Saving Box, koji je, prema pronalazači, omogućuje uštedu do 30% električne energije svakog mjeseca. Razvod ili istinu? Kako to radi? Kako ga koristiti pravilno? O svemu ovo će biti objašnjeno dalje.

Prije svega, želim reći da za uštedu energije uređaj za električnu energiju Svjetsko Box nije sam. Otprilike u isto vrijeme bilo je i svoje kolege smartbox, Pover Saver, ekonomska i mnogi drugi. Kao što se vidi iz odgovora proizvođača ovih uređaja su zaradili dovoljno samo da ih drže u priključku. Ova jednostavnost korištenja je alarmantna i predlaže razvod. Troškovi uređaja električne energije Saving Box je o 1600 … i to je dizajniran za maksimalno opterećenje mreže je 15 kW, što omogućava da se prijave da je prosječna veličina kući.

prvi susret s uređajem za uštedu energije Struja Saving Box dovodi do zabune: da li je napokon stvorio uređaj koji je stvarno u stanju da uštede električne energije? Ali, kao što smo našli u mali uređaj za pretvaranje reaktivne energije u aktivnom aktivnosti prenaponsku zaštitu, udara groma, filtrirati sve nereda? Ako je stvarno tako, onda zašto se ova tehnologija ne koristi u elektro industriji? Zar ne bi trebalo onda biti previše jeftino, jer kondenzator jedinicu, stabilizatore i druge slične naprave danas su prisiljeni plaćati 6-7 puta više.

Ono što je u električnu energiju Svjetsko Box?

dut coe up coor1 1 Electricity Saving Box   cijena, gdje kupiti, originalni

uređaj za električnu energiju Svjetsko Box uglavnom prikazuje slike pojave telefona, ali ono što je u njemu? To je vrlo jednostavan – umjesto velikog broja dijelova označena na dijagramu, unutra je minimalan broj elemenata, što opet ukazuje na prevaru. Dakle, Struja Saving Box je kutija sličan punjenje fotoaparata. Na naslovnoj je dva mala sijalica. Unutar uređaja možete vidjeti diodni most, napajanje iz koje se hrani sijalicu i kondenzator. Da li je to sve? Kako se uređaj troškova komponenti od kojih maksimalno 100 … da spasi električne energije? Efikasnost instrument jednostavno ne može biti istina.

READ  Artrolife - mišljenja, cijena, gdje kupiti, sastojaka, kako to funkcionira?

Kako je “štednje”?

Uprkos očiglednim obmane, smatraju kako su svi isti radi Struja Saving Box, prema proizvođačima. Poznato je da je energija aktivne i reaktivne. Da bi poslovali uređaja na radnom mjestu, u kući ili stanu se koriste isključivo aktivne snage. Reaktivne energije čini samo dodatno opterećenje na mreži. Kako bi se izbjegla prekomjerne opterećenja u industrijskom okruženju se često koriste uređaje kao što su RPC (kompenzatora reaktivne snage). Postoje takvih uređaja i kućanskih uređaja, kao što je kompjuter, ali najčešće njihovo korištenje kod kuće je beskoristan.

Prema podacima proizvođača mišljenja, Struja Saving Box je dizajniran za pretvaranje reaktivne energije u aktivne. Međutim, prema mišljenju stručnjaka, danas ne postoji čak ni teorijski dokazi, kako možete napraviti takvu čudo mašine. Svi pokušaji da se provjeriti kod proizvođača za detaljnije informacije o uređaju za električnu energiju Saving Box i druge takve stalno završiti neuspjehom, što ukazuje da su marljivo pokušavaju da sakriju svoju prevaru.

U zaključku Struja Svjetsko Box

dut fhion fun1 Electricity Saving Box   cijena, gdje kupiti, originalni Uprkos mišljenja mnogih stručnjaka na razvod veliki broj stanovnika i dalje kupuje čudesan rastanak Struja Saving Box, a drugi kao da u nadi da će spasiti. Pa, kao što možete napustiti uređaj s vremena na vrijeme postoje takve atraktivne popuste, a trošak se može “pobijediti” samo nekoliko mjeseci? U stvari, uređaj je potpuno beskoristan, kako u industriji tako i kod kuće. I sve reference na činjenicu da su certificirani proizvod, čiji je cilj neznanje većine postupaka certificiranja. Certifikat se dodjeljuje za sigurnost parametara i svojstava potrošača, a ne u potpunosti uzeti u obzir.

About Safeta Sehovic 202 Articles
Mnogo se stvari mogu reći o Safeti Sehoviću, ali dvije osobine koje većina ljudi najviše uživa je to što je verno i pažljivo. Naravno da je i častan, idealističan i podeljen, ali u manjim dozama i često su pokvareni navikama provokativno. Međutim, njena vernost je ono što je najpopularniji. Prijatelji često računaju na njihovu i njenu lojalnost kad god im treba pomoć. Naravno niko nije savršen i Safeta ima i mnogo manje povoljnih karakteristika. Njena osvetoljubivost i izdajstvo izazivaju mnogo žalbi čak i najbolje vrijeme. Na sreću, njena pažljiva priroda pomaže u prevenciji većine ovih žalbi. """"Many things can be said of Safeta Sehovic, but the two traits most people enjoy the most are that sshe's faithful and considerate. Of course sshe's also honorable, idealistic and sharing, but in smaller doses and they're often spoiled by habits of being provocative as well. Her faithfulness though, ther is what sshe's most popular for. Friends frequently count on ther and her loyalty whenever they need help. Nobody's perfect of course and Safeta has plenty of less favorable characteristics too. Her vindictive nature and treachery cause plenty of grievances even at the best of times. Fortunately her considerate nature helps prevent most of these grievances.